Skaffa Triabetes+

/

Triabetes_iPhone_insulin_SV_webSKAFFA TRIABETES+

Upptäck de viktiga 1-2-3 för diabetes i mer detalj.

Kost, motion och medicinska värden. Det är vad dina dagliga diabetesbeslut handlar om. Nyckeln är att ha så mycket information om din hälsa som möjligt. Gärna på ett och samma, praktiska ställe.

Ett Triabetes+ abonnemang ger dig den klarheten. Genom att addera blodsockersänkande medicin, insulindoser och andra recept, fulländar du bilden och kan ta en större kontroll över din diabetes. Med Triabetes+ är det ingen tidsgräns på tillgången till din hälsoinformation, så du kan se ditt blodsocker och din viktminskningstrend i längre än 30 dagar. Och du kan skapa sammanfattande rapporter från dessa data. Visa och maila rapporterna till vem du än önskar, och glöm inte din läkare.

Att registrera ditt personliga konto är gratis, liksom att ladda ner smartphone appen. När du är inloggad kan du sedan uppgradera till ett månads- eller årsabonnemang på Triabetes+. Detta låser upp nya funktioner i ditt personliga konto vilket också är åtkomliga från din smartphone app.

Hur skaffar jag Triabetes+?

Logga först in på ditt existerande Triabetes onlinekonto eller registrera ett nytt konto. Använd sedan uppgraderingslänken för att välja ditt Triabetes+ abonnemang.

Hur betalar jag för Triabetes+?

Triabetes+ abonnemang betalas genom PayPal’s betalningsservice online. Alla köp görs direkt via PayPal under deras villkor. Om du inte har ett PayPal-konto, hanterar PayPal också köp med kreditkort.

Vad hander när mitt abonnemang går ut?

När du bestämmer dig för att avsluta ditt abonnemang kommer du automatiskt att gå tillbaka till den fria versionen, vilket tillåter dig att fortsätta använda Triabetes. Du kommer nu att se endast 30 dagars data och kommer inte längre kunna hantera mediciner. Din tidigare information är dock sparad, vilket du givetvis får tillgång till om du väljer att aktivera ett Triabetes+ abonnemang igen i ett senare skede.

Förbinder jag mig till någonting genom att använda den fria versionen?

Nej. Allt du behöver göra är att acceptera användarvillkoren när du registerar dig för ditt fria personliga konto på Triabetes. Det är upp till dig om du väljer att uppgradera till Triabetes+.

Hur länge ska jag använda Triabetes+?

Oavsett vilken typ av diabetes du har så är det viktigt att förstå hur dagliga livsstilsval påverkar din framtida hälsa och livskvalitet. Att balansera mat, träning och mediciner hjälper till att hålla ditt blodsocker på en nivå som minimerar skador i kroppen. Detta är ett långsiktigt åttagande då livsstilsanpassningar konstant behöver övervakas och upprätthållas. Det finns ingen officiell tidsgräns förutom att säga att lång och kontinuerlig användning av Triabetes och Triabetes+ rekommenderas.