Håll igång

/

diabetes-motionHÅLL IGÅNG

Ta bort gissningsleken med att
gå ner i vikt och få bättre kondition.

Genom att hålla dig aktiv skyddar du ditt hjärta och dina blodkärl mot de skadliga effekterna som följer av högt blodsocker. Det hjälper också att minska blodtrycket och därmed risken för hjärtrelaterade komplikationer.

Som en del av att leva med diabetes typ 2, kan du ha diskuterat viktminskning med din läkare. Med Triabetes kan du lägga in din aktuella vikt och det mål du sätter upp på egen hand eller i samråd med din läkare, du får snabb återkoppling direkt i din smartphone vilket gör det lätt att se dina framsteg

Är jogging inte något för dig? Det finns gott om andra aktiviteter att välja på i Triabeteslistan. Prova att dansa, simma eller tai chi. Ange ansträngningsnivå, tid och frekvens för att se hur många kalorier du har gjort av med.

Promenader räknas också. Triabetes har en inbyggd stegräknare och varje steg du tar läggs till din dagliga motion och tar dig mot ditt mål.

En uppgradering till Triabetes+ lägger till ytterligare dimensioner. Du kan se din viktminskning över månader istället för bara 30 dagar – en längre tid för att se en större förbättring. Att visa din läkare är enkelt: skicka bara en sammanfattande rapport via email.

Om du är underviktig, eller har någon annan form av diabetes som typ 1, kom ihåg att tala med din läkare innan du överväger att minska din vikt.

Get Triabetes on Apple Store